Dobrodošli na strani kozmetike Murad. Če se želite prijaviti kliknite tukaj!

Navigacija kategorije:

Prijavljen:

Izguba čvrstosti

Izguba čvrstosti - produkti

Hormonsko staranje
Skozi leta, ko pride do menopavze, telo proizvaja manjše količine estrogena, zato koža postane bolj občutljiva in tanjša. Gube postanejo izrazitejše, možen je tudi pojav mozoljev. Glede na to, da je na obrazu visoka koncentracija estrogenih receptorjev, so hormonske spremembe najbolj vidne tam kot globoke gube, izguba sijaja in neenakomerna tekstura kože.

rešitve

Fine Linije in Gube

Fine Linije in Gube - izdelki

Genetsko staranje
Drobne linije in gubice so pogosto posledica naše genske zasnove (če je imela vaša mati lepo kožo, jo boste najverjetneje imeli tudi vi..) Pri večini od nas se začnejo kazati prvi znaki genetskega staranja nekje po 20 letu. Ko se staramo se produkcija esencialnih proteinov upočasni in naša koža postopno izgublja gostoto, zato se začnejo pojavljati prve fine linije in gubice.

Rešitve

Pigmentni Madeži - Neenakomeren Ton Kože

Pigmentni Madeži - Neenakomeren Ton Kože - Izdelki

Staranje zaradi škodljivih dejavnikov iz okolja
Starostni madeži in hiperpigmentacija sta lahko posledica prekomernega izpostavljanja soncu in ostalim škodljivim zunanjim dejavnikom. (ekstremne vremenske razmere, onesnaženost). Staranje zaradi škodljivih dejavnikov iz okolja pospešuje propadanje kolagena in elastina, kar posledično lahko pripelje do pigmentnih madežev, povečane rdečice in starostnih madežev.

Rešitve