Dobrodošli na strani kozmetike Murad. Če se želite prijaviti kliknite tukaj!

Navigacija kategorije:

Prijavljen:

Pričevanja

Gordana Stanišič iz Jesenic

V zadnjih dvajsetih letih, odkar imam probleme z mastno, aknasto kožo, sem preizkusila že veliko proizvodov, vendar sem prav z Muradovo linijo dosegla najboljše rezultate. Izbruhi aken so se umiri, koža pa ni več tako zadebeljena in se tudi manj masti. V kratkem času se lahko z Muradovim sistemom nege v kozmetičnem salonu dosežejo vidni rezultati, seveda pa je pomembno z nego nadaljevati tudi doma. Pohvala gre tudi strokovnemu osebju salona, ki je vedno pripravljeno svetovati in mi vsakič obisk naredi za prav posebno doživetje.

Urša Dolinšek iz Bruslja

Imela sem težave s kožo, predvsem po bradi sem imela precej aken. V BM studio hodim na encimsko nego obraza, ki mi zelo odgovarja. Po negi obraza je koza prečiščena in sijoča. Uporabljam tudi Muradove proizvode, ki so namenjeni problematični kozi, s katerimi sem zelo zadovoljna.

Primož Primožič iz Ljubljane

Imel sem težave z vraščenimi dlakami. Malo sem raziskal po internetu in tako sem se obrnil na usposobljen kolektiv BM studia. Kozmetičarka mi je svetovala, naj uporabim Cleansing Shave brivsko peno, ki mehča brado, čez pa se po britju namažem z Razor Burn kremo, ki pomirja in prepreči vraščanje dlak. Razlika je očitna, težav imam vedno manj in s produktoma sem izredno zadovoljen.

Katja Jarm iz Ljubljane

BMS obiskujem že več kot leto dni- enkrat mesečno. Imam težave z aknami.
V prvi vrsti bi rada dala priznanje osebju studia, njihove vrline so strokovnost, prijaznost in prilagodljivost.
Nikoli nisem imela težav pri menjavi termina obiska, kadar sem imela obveznosti ob dogovorjeni uri. Nov termin sem vedno dobila le dva do tri dni kasneje.
Ambient, vzdušje v prostorih je zelo prijetno, domače.
Všeč mi je tudi, da svojih produktov Murad ne vsiljujejo, temveč ponudijo in obrazložijo.
Preden sem se odločila za izdelke, sem imela vedno na voljo brezplačne vzorce(testerje).
Od izdelkov Murad sem bila še posebno zadovoljna s kremo Oil-Free Sunblock SPF 15 Sheer Tint. Uporabljala sem jo celo poletje kot zaščitni faktor pred sončnimi žarki in kot dnevno vlažilno kremo. Pore se mi po njej niso nikoli mašile(kot npr. prej pri uporabi drugih krem za sončenje) in nove akne se mi niso pojavljale.
Torej sem poleti uporabljala edino to kremo( na morju, v vodi, pri sončenju, pri vsakodnevnih opravilih), pa me ni niti enkrat opeklo sonce.
Po negi aknaste kože je moja koža pordela in nekoliko občutljiva največ en dan ali dva, nikoli pa po negi nisem dobila vnetja ali poslabšanje aken.
Vse pohvale moji kozmetičarki.

Jaka Jeraj iz Ljubljane

Imel sem težave z nečisto kožo, še posebej na predelu brade. Prijateljica me je napotila v BM studio. Tako sem dobil vse informacije, ki sem jih potreboval in si priskrbel produkte, ki so primerni zame. Uporabljam Clarifiying cleanser, s katerim si čistim obraz in vso Murad Man linijo. S produkti sem zadovoljen in končno sem našel nekaj, kar mi odgovarja.

Vesna Mejak iz Ljubljane

Že pred desetimi leti, ko sem obiskala znanega dermatologa zaradi težav z aknasto kožo, mi je ta svetoval naj se po pomoč obrnem na BM STUDIO. Zaradi nastalih brazgotin so mi svetovali poleg redne nege tudi tretma s kislinskimi premazi. Koža se je že po nekaj tednih občutno izboljšala, postala je gladkejša in mehkejša, brazgotine so se zmanjšale. Od takrat sem njihova redna stranka ter redno uporabljam Muradove proizvode tudi doma.

Lahko rečem, da sem preizkusila veliko proizvodov za aknasto kožo, vendar je samo Muradova kozmetika in seveda tudi strokovno osebje tisto, kar mi je res pomagalo. Priporočam vsem, ki imate podobne težave.